ständigt på jakt efter mr right?

Många ungdomar har en ganska fast bild på hur sin kärlek ska se ut, hur han ska klä sig, vad han ska jobba med, vilken musiksmak han har, vilket land han ska vara ifrån och på vilket sätt han ska prata. De finns kanske killar som stämmer in EXAKT på er dröm, men jag lovar att det i 99.9 procent utav fallen kommer visa sig vara allt annat än vad du tänkt dig. Ska jag vara ärlig, blir man oftast väldigt stel i en sådan situation. Man känner att man inte vill visa sina dåliga sidor, utan man försöker hela tiden imponera för att kunna få behålla denna gudagåva. Jag är ledsen över att vara den som säger det, men söker du efter honom, så kommer du inte finna kärleken..

Jag har ett råd! Släpp allt om mr. right, och börja fokusera på mr. right now istället! (vem vet- de kan lika väl sluta upp att bli mr. right!)  men du måste måste måste leva i nuet, du kan inte tänka på mr. right och se bröllop och barn, när det inte ens är en människa du träffat. då kommer mr right alltid att vara långt borta, förstår du? Om du känner ett stort behov av kärlek just nu, så känn in vad det är du verkligen vill ha just nu.. Vill du ha fjärilar i magen, känna dig uppskattad, bli bekräftat och välkomna in en romans i ditt liv, så sluta upp med de ständiga drömmandet. Sluta tvivla på dig själv, och våga satsa för att vinna. Tacka ja, till den där fikan den där killen på tinder ville bjuda på.. Gå ut på krogen och träffa massvis, gör den där tonårsdrömmen sann där du gör en badboy till en good boy, eller bjud ut den där killen du brukar stöta på på bussen. Ta chanser, du har absolut bara någonting att vinna här.. 

Jag har ett tips med! Om du skulle vara jättenervös över att träffa en kille så tänk på att istället för att gå in med inställningen "undra om han kommer att gilla mig" är att du går in med inställningen "undra om jag kommer att gilla honom." Du är ju faktiskt inte där för hans skull egentligen, utan för din egen, eller hur? 
 
Jag kanske får det att låta jätteenkelt. men det är egentligen precis så enkelt det är. Det absolut värsta som kan hända när det kommer till kärlek är att få sitt hjärta krossat, men du kommer inte dö av ett krossat hjärta. köp dig ett taylor swift album och insé att du är värt bättre än så, om den dagen skulle komma.. Hjärtkrossade människor är inga dåliga människor, de är ett tecken på att de har älskat, och människor som älskat, som har sådan kärlek inom sig är ju de vackraste människorna som finns. Kärlek är allt, det finns inom oss, så dela med dig utav det<3. 
love, couple, and kiss image
2 kommentarer