latest

"DU MÅSTE VARIT PÅ DEN VÄRSTA PLATS DU KAN TÄNKA DIG, INNAN DU KAN UPPLEVA DEN BÄSTA PLATSEN FÖR DIG"

Jag trodde aldrig att jag skulle klicka upp den vita rutan här och skriva: Jag har pendlat mellan liv och död. Att jag skulle få berätta för er, för mig själv, för hela världen att jag egentligen inte borde ha varit i livet idag. Att jag förlorade min syn, viftade bort varenda mening någon sa, och tillslut föll ihop i lobbyn på något okänt hotell. Att de kastades  isvatten över mig, att de försökte hålla igång min puls, se till att jag fick syre in i lungorna. Sedan mötte jag sjukhuset, min största rädsla utav dem alla. Jag borde inte sitta här just nu, men det gör jag. 

Jag ser som en slags stor gammal kyrka framför mig, med ett jättehögt klocktorn. De spelas någon gammal melodi på en orgel, med starka trummor som slår allt mer sällan, efter varje slag. Klockans pelare slutar att gå framåt, och det är iskallt nu. Liv? Död? vad vet jag. Om jag känner något? Rädsla. Besvikelse. Vad det här allt med livet? Fanns det ingen mening med någonting? Om jag fick en ny chans, då skulle jag göra allt. Om jag bara kunde få komma tillbaka, då skulle jag göra allt som brinner inom mig, följa mitt hjärta tills de slutar slå. Jag hör en hög ljus ton som gör så ont att jag bara vill hålla för öronen. Men det kan jag inte, istället öppnar jag mina ögon och känner hur jag börjar hitta tillbaka till livet igen. 

Jag har alltid varit en sådan människa som vill tro på att allting händer utav en anledning. På gott och ont. Men vad skulle vara meningen med att jag inte skulle ha levt nu, om inte min vän hade tagit mig till fel hotell, istället för att lagt mig i sängen, där jag aldrig skulle ha vaknat igen? Finns det vekligen någon mening med så hemska saker? Jag tror det. Eftersom att det är något inom mig som har förändrats nu. Jag tar inte varje dag för givet, och väntar på att göra saker till imorgon. Jag tänker inte att "vi kan träffas nästa vecka" för jag vet inte om nästa vecka finns. Jag existerar i nuet. I idag. Jag är på plats, här och nu, och det är det jag alltid har strävat efter. Här är jag. 
1 Juli, 2016 14:48 | Allmänt   | Kommentera | 
 
Du kanske också gillar
 
 
 
Några missuppfattat min text som
Förra veckan fick Trendenser kritik för ett uppmärksammat...
 
8 knepiga grejer med att vara i
Ni har precis gett varandra kärleksförklaringen som gjort...
 
DIY: Egen Play-doh
Att göra egen trolldeg är både billigt och kul! Här visar...
 
Kondomen som aldrig spricker –
"Kondomen sprack" är det sista du vill höra efter en vild...
 
Sandra Beijer och Vanja Wikström
Tjejerna har fått sin tredje utmaning och den här veckan...
 
Så klär du dig som en It girl på
Det är högsäsong för festivaler och även hög tid att hitta...
 

TRÄNA UTOMHUS

Mitt gym samt min simhall är stängd i en månad framåt. Jag har vetat under flera månaders tid att denna mörka stund skulle komma till världen, men när den väl var här så kände jag mest att jag ville lägga mig ner och gråta.
 
Träningen är en så otroligt viktig del i min vardag, eller med andra ord så är det min vardag. De är den fastpunkt jag har varenda dag, och nu fungerar det inte så längre. Däremot har två personliga tränare (min pt bland annat) från min arena bestämt sig för att ha uteträning två gånger i veckan, varav den första gången var igår. 

De roliga är att jag var den enda härtiga personen som faktiskt tog mig i kragen och tränade i regnet igår. Vi uppvärmde med en promenad, och sedan gick vi loss lite på utegymmet. Jag har tidigare mest sett det som en lekpark, men när man väl stod där med tränarna så märkte man att det var riktigt jobbigt. Har till och med träningsvärk idag. Och smärta i ryggen, men det är en annan femma. När det inte regnar så skall vi även köra träning i gräset, så det ser jag verkligen fram emot.

De var en helt annan känsla att träna utomhus än inomhus faktiskt. Allt kändes mycket friskare, man kände sig själv mer och blev mer omsluten utav moder jord på något vis. Nuet kändes mycket starkare, och friheten fick en lugn. Även när gymmet öppnar igen, så kommer jag garanterat att fortsätta trycka in någon utomhusträning i veckan.. 

Jag råder er verkligen att prova träna utomhus. Gå/jogga en runda först, och gå sedan till närmsta utegym och kör intervaller.. Finns det inget sådant, så kör tabata övningar på gräset istället. Vet ni inte vilka övningar ni kan göra, så använd er utav google. Kolla pt-Sabina från biggest losers program, hon har massvis med bra tips. Ni kommer inte att ångra er!
0 kommentarer