ångest

fick precis sån jävla sjuk ångest att jag inte vet var ja ska ta vägen. fingrarna bara krampar när jag försöker skriva men jag måste få ur mig de endå för ananrs exploderar jag helt seriöst. USSSSSSCHHH ALLTSÅ GRÅTER IHJÄL MIG OCH KAAAAAAAAN INTE ANDAS VILL INTE ANDAS. de är nog de värsta. att jag inte VILL andas!!! vid ångest så är de bästa tipset att ANDAS men HELA MIN KROPP OCH SJÄL säger emot. håll andan, försvinn, sluta andas föralltid ÅHHHH
 
de värsta av allt är att jag får sån panikångest av en sån sak, de kommer verkligen av alla konstiga möjliga små skitsaker och nu handlade de om att veronica skule klippa nickys klor, hon har lovat de hur länge som helst men de har aldrig blivit av igen, och så har ja haft för mkt ångest för att orka träffa henne för att ta tag i de o allt men så bestämde vi att IDAG kl 18. så ja har bärt på ångest kring de hela dagen verkligen tyckt att de varit så jävla jobbigtg o sen klockan 18 smsar hon att hon blir sen till 19, redan där rasade min värld då ja skulle komma med nicky till thomas klockan 18:15. men så väntar jag, och väntar och väntar, och nu så srkiver hon att saxen är borta??? ALLTSÅ VAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dbfönsiodklgjmåpädfolgkä. orkar inte verkligen gick dit helt arg och bara ja ska hjälpa dig o leta och så har ja vänt ut o in på hela hennes hem men ingen fucking sax jävel alltså är verkligen så ilsken just nu. självklart va jag lugn när jag prata med henne osv men så fort aj kom ur hennes lägenhet o hade lämnat nicky UTAN klippta klor till thomas så började tårarna forsa igen, alltså på riktigt. varför lider jag av fucking panikångest och varför är de så jävla svårt att hålla rätt på sin sAX OCH KOMMA I TID NÄR MAN BESTÄMT NÅGOT wäääääääää.

OCH SEN ÄR JU VERONICA SNÄLL. de e ju de, hon är ju snäll o vill hjälpa till, vill klippa hans klor osv MEN de fucking skiter sig. har inte fått ångest av att ja ska träffa just henne men just hela grejen med att nicky hatar att bli klippt o allt dek änns så jobbigt för mig och ah orkar inte. nu ska jag vänn "ANDAS I EN FYRKANT" innan jag tar stesolid. blä. 
0 kommentarer